Informatieavond: Opening Algemene Begraafplaats Barendrecht

Op donderdag 9 mei 2019 organiseert Klink Uitvaart een informatieavond over de (her)opening van de Algemene Begraafplaats Barendrecht

De Algemene Begraafplaats in Barendrecht dateert uit 1871. Een prachtige, historische plek, geliefd bij veel Barendrechters. Maar door ruimtegebrek kon er jarenlang niet begraven worden. Inmiddels is de begraafplaats aan de Scheldestraat gerenoveerd en heringedeeld waardoor er vanaf dit jaar weer nieuwe graven worden uitgegeven. Op 9 mei organiseert Klink Uitvaart een open avond waarop u de begraafplaats en het uitvaartcentrum kunt bezichtigen.

Ons moderne uitvaartcentrum ligt direct naast de begraafplaats. Op de open avond van 9 mei bent u er tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom. Onze medewerkers zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Het uitvaartcentrum van Klink Uitvaart biedt ruimte en gelegenheid voor afscheidsdiensten, zodat de gehele uitvaart op één locatie kan worden gehouden. Op de open avond geven onze medewerkers een kijkje achter de schermen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Met een geschiedenis van bijna 40 jaar is Klink Uitvaart een begrip in de regio Drechtsteden. De medewerkers kennen de normen, waarden en tradities die hier leven. Een uitvaart is een uitdrukking van liefde en respect voor degene die is overleden. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering achterlaat. Wij verzorgen een uitvaart die bij de overledene past: in traditionele stijl, met een religieuze inslag, in kleine kring of een grote bijeenkomst met veel genodigden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

U bent van harte welkom.

Update 06-05-2019

De gemeente Barendrecht heeft zich uit de organisatie van deze informatieavond teruggetrokken. Dit om de schijn van een samenwerkingsverband tussen de gemeente Barendrecht en Klink Uitvaart te voorkomen. Uiteraard wordt u door onze medewerkers geïnformeerd over de heropening, maar er kunnen helaas geen rondleidingen worden gegeven door de beheerder van de begraafplaats. Onze excuses voor het ongemak.

  • Scheldestraat 3
    2991 AJ Barendrecht

  • Donderdag 9 mei 2019

  • Aanvang: 19:00
    Einde: 21:00

  • Open entree